"Галвано" ЕООД


"Галвано"ЕООД е създадена през 2007г.от Диньо Пушков и Надя Христова с основна дейност: покрития на предмети с благородни метали. Основна идея на компанията е да се развива в производството на бижутерия, реплики на тракийски съкровища, луксозни сувенири и др. като се използва технологията на галванопластиката с иновативни технологии и разтвори. За фирмата работи  голям екип от специалисти - технолози, моделиери, художници, скулптори, галванисти и др., които притежават всички необходими документи, знания и опит за извършване на дейността.

Бижутата се изработват по метода галванопластика от сребро върху естествени листа, цветя, раковини, миди, насекоми. Най-добрите образци се селектират директно от природата.

Проиводството на бижута - уникати е единствено по рода си в Европа, предвид технологията по която се изработват и са с доказано качество на изработката и уникална индивидуалност на всеки отделен модел, без компромис в качеството. 

По същата технология  - галванопластика от мед, сребро и злато се изработват и реплики на тракийските съкровища и луксозни сувенири. Използваните метали са от най високо качество и в най чистия им вид. Това дава самочувствието на "Галвано" ЕООД да се определи като марка за качество и висок стандарт на произведените продукти.

"Галвано" ЕООД има подписани възмездни договори с музеите, съгласно чл.176 от Закона за културното наследство 

и чл.20 от наредбата от 8 юни 2010г.на Министерството на културата с цел популяризирането

на българското културно наследство.

Продуктите на Галвано се разпознават  и търсят не само в България, но и в много Европейски страни, затова фирмата непрекъснато инвестира в оборудване, нови технологии и обучение на персонала и се стреми да изпълни всички изисквания на клиентите си по отношение на качество и срокове.

           

               Покажи на стр.

Позлатена висулка с патина "Гинко билоба"

Позлатена висулка с патина "Гинко билоба" с патина
54,00 лв.
(0)

Сребърен комплект бижута 4 бр

Сребърен комплект бижута пеперомия 4 бр
333,00 лв.
(0)

Сребърна висулка "Гинко билоба"

Сребърна висулка "Гинко билоба"
58,00 лв.
(0)

Сребърно колие липа-ажур със здравец

Уникално сребърно колие от натурален здравец и листо от липа
135,00 лв.
(0)

Сребърно колие Физалис

Уникално сребърно колие Физалис
81,00 лв.
(0)