Галвано

Галвано ЕООД е създадена през 2007г.от Диньо Пушков и Надя Христова с основна дейност покрития с благородни метали. Основна идея на компанията е да се развива в производството на бижутерия, реплики на тракийски съкровища, луксозни сувенири и др. като се използват иновативни технологии и разтвори. За фирмата работи  голям екип от специалисти-технолози, моделиери, художници, скулптори, галванисти и др., които притежават всички необходими документи, знания и опит за извършване на дейността.

Бижутата се изработват по метода галванопластика от сребро върху естествени листа, цветя, раковини, миди, насекоми, като вземаме най добрите образци директно от природата.

Проиводството на бижута уникати е единствено по рода си в Европа, предвид технологията по която се изработват и са с доказано качество на изработката и уникална индивидуалност на всеки отделен модел, без компромис в качеството.

По същата технология галванопластика от мед, сребро и злато се изработват и реплики на тракийските съкровища, луксозни сувенири като позлатена естествена роза, ябълка, круша  и др., като металите са от най високо качество и в най чистия им вид.

"Галвано" ЕООД има подписани възмездни договори с музеите, съгласно чл.176 от Закона за културното наследство 

и чл.20 от наредбата от 8 юни 2010г.на Министерството на културата с цел популяризирането

на българското културно наследство.

Продуктите на Галвано се разпознават  и търсят не само в България, но и в много Европейски страни, затова фирмата непрекъснато инвестира в оборудване, нови технологии и обучение на персонала и се стреми да изпълни всички изисквания на клиентите си по отношение на качество и срокове.

           

               Display per page

Позлатена висулка с патина "Гинко билоба"

Позлатена висулка с патина "Гинко билоба" с патина
54,00 лв.
(0)

Сребърен комплект бижута 4 бр

Сребърен комплект бижута пеперомия 4 бр
333,00 лв.
(0)

Сребърна висулка "Гинко билоба"

Сребърна висулка "Гинко билоба"
58,00 лв.
(0)

Сребърно колие липа-ажур със здравец

Уникално сребърно колие от натурален здравец и листо от липа
135,00 лв.
(0)

Сребърно колие Физалис

Уникално сребърно колие Физалис
81,00 лв.
(0)
  
Previous 1 2 3