Крис - ръчно плетиво

Покажи на стр.

Сърце възглавничка в лилаво

Сърце възглавничка в лилаво
8,00 лв.
(0)

Традиционна българска мартеница

Мартеница брошка, плетена на една кука,традиционна българска мартеница
4,00 лв.
(0)

Шал, плетен на две куки

Ръчно плетен шал, на две куки
35,00 лв.
(0)

Шал, плетен на една кука

Шал,плетен на една кука тип ирландска дантела, червен
120,00 лв.
(0)

Шал, плетен на една кука, Есенни цветя

Дълъг шал „Есенни цветя“, плетен на една кука.
120,00 лв.
(0)