Как едно пожелание се сбъдна

Започнах одеалото на пожеланията на шега, но с абсолютното и ясно съзнание, че ако си пожелаеш нещо, или ако ти пожелаят нещо от сърце, то.....се сбъдва!

А ето и личното пожелание на Биляна, което ми е много скъпо....

Ели, когато разбрах за твоето одеало на желанията, идеята много ми хареса. Пращам ти тази прежда с пожелания за здраве, щастие и късмет! Ти си ковек, който се раздава за хора дори, които не познава. А това само доказва колко голямо сърце имаш. Бъди все толкова отдадена във всичко, което правиш! И не спирай да напомняш на света, че няма значение на колко години си, а на колко години се чувствуваш!

Поздрави Биби......

Биби, изплетох твоята прежда и вплетох във всеки бод твоето пожелание..... Случи ми се нещо чудесно! Срещнах един невероятен човек...ей така, на шега...на шега започна кореспонденция, разговор....и..се оказа, че за принцесата няма възраст (точно, както ми го пожела), че духът е вечен и безграничен и жаждата за жвивот, красота и любов е завладяваща!

Момичета и момчета на по 20, 20х2, 20х 3, 20х4 и още и ще....не преставайте да мечтаете, не преставайте да си пожелавате прекрасни неща, защото те се сбъдват! И ако имате време, изплетете си одеяло на пожеланията, или просто подарете своето пожелание на тези, които харесвате или обичате!

Comments
Leave your comment
: