Специална поръчка за специален подарък за специален човек...

Миналата седмица казах на един от администраторите, че трябва да махнем пъзелите от категориите и продуктите на нашия електронен магазин за ръчно изработени подаръци giftsbg.net. Те не се вписват в концепцията на сайта - не са подаръци, ръчна изработка. Тези дни сме доста натоварени, пъзелите са много, администраторите са млади....и пъзелите още не са махнати...но това е друга тема!

Получих поръчка за пъзел Харли Дейвидсън. Аз бях решила, че ще прекратим доставката на пъзелите и съм изтрила контактите на представителите в България на фирмата-производител. Ами сега...за две години нямахме отказана поръчка. Май за първи път ще трябваше да откажем поръчка. Бях бясна на администратора...Можете да си представите, казах му, че ако потрябва ще отиде до Полша да донесе поръчания пъзел (комисионата за сайта беше по-малко от 2 лв....) И както се чудех как да разреша този забъркан казус, по телефона ми се обади клиентката. Попитах я много ли държи на пъзела, а тя се изненада като чу "пъзел". Оказа се, че приятелят й е запален моторджия и неговата страст е марката Харли Дейвидсън. Имал рожден ден и тя искала да го изненада със сувенир "Харли Дейвидсън"....но в бързината не прочела, че това е пъзел....Супер...на мен веднага ми просветна как да се измъкнем от конфузната ситуация, да спасим поръчката и да направим уникален, и незабравим подарък на клиентката...Нали сме мултифункционални и "Тефал мисли за всичко"...предложението се направи веднага....Ще намерим хубава снимка на мотор "Харли Дейвидсън", ще пратим снимката на художничката - керамичка Лили Пъшкова, а тя ще изографиса иконата на мотористите на керамична чиния (като приз на победител от състезание...)

Подобно привлича подобно....Деси, клиентката беше много широко скроено момиче, с вкус към красивото и авантюрата. Включи на пълна газ и влезе в изпълнение на поръчката...Лили....за нея никога и за секунда не съм се съмнявала, че само да споделя някаква шантава идея, тя няма да я реализира по най-блестящия начин на мига...Речено - сторено. Деси изпрати 5  снимки на мотори, но Лили направи собствено проучване и с окото на художник избра най-подходящата.

 

Нарисува мотора, избра цветна чиния, направи златен фон и....подаръкът стана готов - специално измислен, специално поръчан, специално направен за....30 лв!

Е...ще попитате какво спечелихме? Спасихме поръчката, спечелихме един приятел в лицето на Деси и много вдъхновение и радост, че направихме нещо специално, за специален човек!

А ето и писмото на дамата, която поръча този специален подарък:

Здравей Ели

Подаръкът се хареса изключително много, поставен е на почетно място и 
постоянно
си го гледа и му се радва :)
Още веднъж искам да благодаря, защото без вас нямаше да се справя така 
успешно!
Поздрави, Деси

Comments
Leave your comment
: