Алгритъм, Опитът на един интернет глупак -2

Опитът на един интернет глупак:
Започвам тази рубрика КАК ДА ПОДОБРИМ И ОПТИМИЗИРАМЕ ПРОДАЖБИТЕ СИ В ИНТЕРНЕТ, С НАЙ-ГОЛЯМА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ИВАЙЛО АНГЕЛОВ, МОЙ ФБ ПРИЯТЕЛ.
Една вечер прочетох съобщение във ФБ стрийм, как Ивайло вдигнал рейтинга в Гугъл на сайтовете, които администрира. Веднага му писах съобщение с въпроса КАК? И за разлика от многото високо интелигентни програмисти, на които като задам прост въпрос, често ме поглеждат високомерно и ми отговарят с "Глупости", това момче от Русе отдели часове от времето си, свърза се с мен по скайпа, направи диагноза на сайта ми и ми каза от къде да започна, за да се самообразовам в SEO оптимизацията....Помогни си сам, за да ти помогне и Господ....Речено, сторено....от годините, които съм преживяла на този свят разбрах едно: РАЗБЕРЕШ ЛИ АЛТГОРИТЪМА НА НЕЩО, ТО ТИ ВЕЧЕ МОЖЕШ ДА ГО ВЛАДЕЕШ! И така стъпка по стъпка, започнах да разгадавам алгоритъма на оптимизацията, да виждам грешки, да ги отчитам, да ги поправям....и да следя ежедневно резултатите.
На първо четене ще кажа, че с препоръките на Ивайло и с частичното си ограмотяване, за 3 дни увеличих посещенията в сайта си от 10 пъти до 20 пъти!!!!! И което е най-важно, в резултат на тази оптимизация веднага се регистрираха 4 продажби!!! Тези дни ще споделя за най-често срещаните грешки, при продажбата в интернет: ФОРМУЛИРАНЕ НА ЗАГЛАВИЯТА И АНОНСИРАНЕ НА ПРОДУКТА В ИНТЕРНЕТ. Ако и Вие имате опитност в тази сфера, споделете...
Comments
Leave your comment
: