Благодаря ти , 2013 година!

Благодаря ти , 2013 година!

Ретроспекция с продължение…..като многосериен филм…

Снощи седнах  да напиша една кратка ретроспекция на моята 2013 година ....започнах и...оказа се, че това беше ретроспекцията на електронния магазин за произведения на изкуството и ръчно изработени подаръци  -giftsbg.net...Просто тази година от живота ми беше посветена и свързана предимно с вас приятели на giftsbg.net, с разработването, с оптимизацията и популяризирането на giftsbg.net.  Какво направихме?

- на 20.1.2013г се събрахме у дома  с Мивако сан (културното аташе на Япония в България), Лили Пъшкова, Валентин Русиново, Люси и Милка на приказка.

Лили ни чете нейните стихове, Вальо и Люси ни облякоха в техните хартиени дрехи.....правихме шапки, почти като оригами...хехехе...Заговорихме за живота в България и Япония и......Лили нарисува първата си серия керамични чинии ....Япония".

-Вече имахме първата провокирана серия уникати и...реших да направим обща изложба на авторите на giftsbg.net  "Сакура, празникът на цъфналите вишни"....специално поканихме от Япония майката на Мивако сан, Такара сан и Ива  да участвуват  в концерта  за откриване на изложбата, поканихме японския посланик и съпругата му, поканихме много приятели и....всички дойдоха, получи се една незабравима среща!

Това е линк към блога ни, където ще прочетете как премина подготовката за изложбата

Това е линка към блога ни на първото отразяване на изложбата

А тук, на страницата ни във ФБ, можете да разгледане снимки от изложбата

-Тази година създадохме и страницата на нашия ел. магазин giftsbg.net  тук във ФБ, за да споделяме, да се похвалим, да покажем какво сме направили, да бъдем заедно! Нашите приятели са вече 533...една цифра далеч от лайковете на игрите "спечели таблет" или "избери Самсунг", но тук сме си ние, с нашите красоти, с нашите идеи...Можем да бъдем и повече! Ще се радвам да бъдем повече, да каним повече привърженици на изкуството и ръчно изработените красоти!

Това е линк към страницата ни във ФБ. Ако не сте я харесали, моля харесайте я!

- Тази година създадохме и отворената група във ФБ giftsbg, за да могат различни автори, хендмейкъри, любители на красивото, сами да качват и споделят  свои произведения и идеи...Групата заживя свой живот!

Това е линк към отворената ни група във ФБ. Ако не сте се присъединили към нея, ще се радваме да станете част от нашата група!

- Много работихме върху концепцията на ел. магазин giftsbg.net и има още мноооого да се работи. Щеше да бъде много по-лесно, ако имахме бюджета за реклама на е-маг и ако бяхме направили една масирана рекламна кампания по телевизията, по радиата....ако внасяхме и продавахме електроника или китайски пост-социалистически сувенири, или дрехи втора употреба...но ние решихме да популяризираме изкуство, традиции и ръчно изработени подаръци. Всяко изделие в giftsbg.net е уникат, изработено с много любов и талант! Просто ни е нужно да бъдем по-популярни, за да може да стигнем до повече хора, защото в giftsbg.net всеки може да намери подарък за всеки ден, за всеки дом! Ще се радвам, ако вие приятели, които сте се абонирали за новините на ел. магазин giftsbg.net  споделяте Вашето мнение, идеи, предложения. Очакваме всяко Ваше мнение с нетърпение и интерес!

Следва продължение:

В бюлетин №2  ще прочетете за денят на музеите, за новите автори, за поръчката и сватбата на годината, за това как една икона на Св.Андрей ми подари приятелство….

 

Comments
Leave your comment
:
Елена Димитрова
Created on: 12/27/2013 6:13 PM

      Възхитена съм от силата и амбицията на Елиета Попова, която работи неуморимо за просперитета на електронния магазин. С нея се познавам само от виртуалното пространство, но моите впечатления са отлични. GiftsBG е онлайн магазин за произведения на изкуството и ръчно изработени подаръци от български и чуждестранни автори. Често разглеждам артикулите, които предлага магазина, защото винаги съм намирала нови и невероятно красиви стоки. Много от моите приятели в реалното пространство познават асортимента на магазина! Всички адмирират високото качество! Елиета е невероятна и  ентусиазирана дама, пълна с живот, изключително ерудирана и много добронамерена. Всички срещи, изложби и други начинания са на високо ниво.
    Искам с много благодарност да спомена за провеждането на конкурс, който спечелих за най-добър коментар за невероятно красив шал, ръчно изработен от Красимира Миленкова, която предлага свои произведения в електронния магазин. Моите адмирации и за Ели, и за Краси, които ми подариха от сърце един такъв шал. Краси беше изявила искрено желание да изработи специален шал за мен, непознатата. Когато видях този невероятно красив шал отблизо, изработен от сръчните ръце на Краси, усетих неговата нежност и ефирност, усетих топлината на една непозната дама, сътворила точно за мен тази уникалност! За мен това е един страхотен подарък! Благодаря, Краси! Благодаря, Ели! Благодаря ви за това, че сте толкова добронамерени и затова, че излъчвате позитивизъм и любов към хората! Пожелавам ви здраве и много успехи! Пожелавам много успехи на електронния магазин! Аз вярвам, че има много ценители, които ще изявят желание да се докоснат до необятността на красотата, сътворена от човешките ръце и да почувстват любовта и добронамереността на създателите.