Подарък от Giftsbg.net - РЕЧЕНО - СТОРЕНО!

Мили приятели,
Много съм щастлива, защото ние творим чудеса, споделяме ги и това ни прави щастливи! Ето какво се случи, на нашата страница на giftsbg.net във ФБ.
Много ми се иска да осъществя обратна връзка на нашата страница с нашите приятели и почитатели. Преди известно време пуснах една рубрика "Ако трябваше да си избера подарък от giftsbg.net, без са се съобразявам с бюджета, какво бих избрала". Тази рубрика е много важна за авторите, защото всяка добра дума, всяка оценка за тях е безценна!
И така, една наша приятелка Елена от Дупница ни писа:
Ели, ако имах възможност бих закупила невероятно красивия ръчно рисуван шал " Стилизирани цветя на синьо-бял фон", изработен от майсторските ръце на Красимира Миленкова. Такава феерия на цветове, такова излъчване на нежност, ефирност, изящество... Този шал, сътворен с голяма любов, би подхождал на всяка дама, като ще й придаде още по-голяма и неповторима женственост, финес и красота. Той е толкова изкушаващ, елегантен и е чудесно атрактивно допълнение към тоалета. Пожелавам здраве и успех на създателката на това красиво творение, а на теб, Ели, също здраве и успех на страницата, както и нови вдъхновения, за да ни радваш! В интерес на истината бих си избрала още много продукти от твоя магазин, защото всичко е толкова красиво, но нека и други твои приятели споделят мнения, за да уважим труда на творците! Бих избрала продуктите, изработени от дърво или пък картината"Лалета" на Цветанка Никифорова, където лалетата са празник за очите и душата... от тях лъха такава топлина, страст, зареждаща енергия... грациозните лалета сякаш припламват като въглени в огнище...
Изпратих съобщението на Краси Миленкова - авторката на този шал, за да го прочете и......тя ми отговори следното:
ох, много се зарадвах
много мило!
тя приятелка ли ти е
ще го нарисувам да и го подаря
И както всичко в нашия сайт и на нашата страница giftsbg.net става - РЕЧЕНО - СТОРЕНО!
Шалът е нарисуван, специално за Елена, приятелка и почитателка на giftbg.net от авторката на giftbg.net Краси Миленкова, защото ние измисляме, но и ПРАВИМ чудеса!
Елена, ще ти изпратя шала след 12 май, защото сега по празниците пощите са препълнени, а аз няма да съм в София до 12.5.2013г.
Весели празници на всички!

П.С. А това е подарения шал....ръчно рисуван, от естествена коприна


Comments
Leave your comment
: