Електронен магазин за подаръци и сувенири и....За таралежите без бодли

За таралежите без бодли

Днес един таралеж без бодли, приятел, когото много обичам и на чиято оценка много държа, ме направи много щастлива! Митко Ганев, който ни караше да се смеем и забавляваме на детските щуротии в годииини преди да излезе "Сам в къщи", един мъж с изумително естетско чувство и безпрецедентен перфекционализъм, мъж който владее умението да вае словото в думи, да го изразява така, както само един талантлив артист може и да предаде музиката в словото на тези, които са с него, та този Митко, когото много обичам и с чест считам за свой приятел ми изпрати писмо, което направи усмихнат и щастлив деня ми. Цитирам дословно писмото му. Митко, извиняваЙ!

Ели, толкова нежност и деликатност има в страницата на интернет магазина ти. Гениална си. Каквото пипнеш - грейва.Митко

Цитирам това писмо, първо за да се похваля, но най-вече за да благодаря! Благодаря на Данчо Кокенов, който материализира една стара моя мечта и роди този магазин! Благодаря му, че усещаше във въздуха какво мисля и го правеше по най-блестящ начин! Благодаря на екипа на Данчо - супер талантливи и скромни млади хора, които не познавам! Благодаря на сина ми Петър, който с обичайното си търпение, усмивка и младежки енергия покрепя всяка моя "щура идея", благодаря му за вярата в нашето общо начинание и в безбройните часове прекарани над компютъра...Моите най-искрени благодарности и дълбок поклон на дизайнерите на магазина! Без тях - този магазин нямаше да има този вид!

Благодаря на всички автори! Без техните прекрасни творения този магазин не би бил приказен и толкова истински!

Благодаря на всички приятели от цял свят, които посещават магазина и най-вече на тези, които ни подкретят, купуват от нашия магазин  и ни дават сили да вървим напред!

Благодаря Ви от сърце, приятели и поклон!

С признателност

Ели

Коментари
Сподели твоето мнение
: