Електронен магазин за подаръци и сувенири

Преди четири години създадохме електронния магазин за ръчно изработени предмети и с сувенири giftsbg.net. Ние НЕ сме от кръга КОЙ! Зад нас НЕ стоят солидни структури или задгранични капитали. Даже аз не съм от ИТ поколението и винаги, когато посягам към дистанционното на телевизора се сещам за думите на сина ми: "Мамо, с червеното копче изключваш, а със зеленото - включваш и...излиза надпис No indians..."....no indians, но аз съм  BULGARIAN! 
Направихме електронния магазин, като на шега - с готова безплатна платформа, да са живи и здрави приятелите и най-вече Данчо Кокенов и брат му, които бяха първите ИТ специалисти, администратори, СЕО експерти. Аз се грижих да създадем общност на съмишленици. Хора, които се вълнуват от идеята българската традиция да се съхранява и разпространява, да се продават творбите на българските майстори и творци....започнах да се уча..изчетох купища неща за SEO оптимизацията (все още терминологията ми е като на китайски, но вече хващам нещо от тук и там...), спомних си знайни и незнайни неща за маркетинг стратегията, изчетох стотици страници (да е жив и здрав чичко Гугъл) за онлайн бизнеса...и ето, че четири години се задържахме във виртуалното пространство и бавно и сигурно вървим напред да се изкачваме в класациите...Още мнооого стълбични ни предстоят да изкачим, но не това искам да споделя днес.
Днес искам да благодаря на приятелите си  в Гугъл +, които първо ни харесаха, после споделяха нашите постове и с това дадоха своето рамо за популяризиране на нашия сайт, на нашите продукти и нашите автори! След това станаха наши клиенти, приятели! Поръчваха си от нашите подаръци, виждахме се на живо, дойдоха да пием кафе у дома....и после пак си поръчваха подаръци! Ето това е най-важното за мен! 
И понеже всеки отделен наш клиент е уникален, всеки приятел е специален, за това този пост посвещавам специално на 

Димитър Колев

Митко, благодаря ти, че си ми приятел  в Гугъл + и че станахме и реални приятели и когато се чуем по телефона, докарваме приказка за няколко часа! Бъди жив и здрав и до нови срещи тук и на страницата на електронния ни магазин
http://giftsbg.net/
Коментари
Сподели твоето мнение
: