Електронен магазин за български подаръци и сувенири

Тук и сега!

Да, ние сме едно поколение разпънато на кръст между две хиялдолетия, между два свята! Аз все още вярвам в родолюбието и корените. Това съм възприела като своя мисия. Ако ги няма нашите корени, ако го няма нашето родолюбие ще се превърнем като прашинки, подгонени от вятъра и пътуващи към нищото....Това ни дава сила да вървим напред и да предадем това, което знаем, можем и обичаме на децата си, на внуците си..... За това отделям от времето си, от съня си, от залъка си и продължавам да популяризирам българските творби и творци в моя електронен сайт http://giftsbg.net/. Децата ми все повече ме гледат учудено и снизходително, с моите прояви на чудатост и ексцентричност, но внуците ми се потапят в моя свят и мечтаят да дойдат в "баба ленд"....заслужава си, нали?
Аз не искам да бъда гражданин на света. И не зная дали съм от този свят...:) Аз искам да живея тук и сега, мирно и достойно...ех, много искам....
А самочувствието, никога не ми е липвало...и на Шанз Елизе, и в Комо ди Лаго, и Ал амбра, и Лозана, и на Топ Капъ,  и на Витошка в София, защото зная коя съм и от къде идвам и къде отивам...... И....да си изправим гръбнака, да вдигнем брадички....и пак напред!

Comments
Leave your comment
: