Блог

RSS
Най-популярен корпоративен подарък- 26 декември 2017 г.

Луксозният сувенир с позлатената художествена реплика на златната фиала от Панагюрското съкровище си остава най-популярният корпоративен подарък и за 2017 година! Българските фирми имат усет как да направят интелигентен  корпоративен подарък, така че името на фирмата и дейността им да се свързва със златното Тракийско съкровище и с най-големите достижения на античната култура и изкуство! Поздравления! 

Мнения (0)
Подарък за лекар- 11 декември 2017 г.

Ето какъв подарък за своя лекар избра наша клиентка - естествена роза, метализирана и позлатена  24 каратово злато.

Ето и писмото на нашата клиентка:

Здравейте!

Много ми хареса розата.

Уникална и нежна. Приятно се изненадах от сертификата, който сте ми издали. На лекарката също и хареса подаръка и особено сертификата с посланието.

Благодаря ви за бързината и перфектното обслужване! Отново ще ползвам вашите услуги когато търся нещо специално. 
Весели празници!

Мнения (0)
Специален подарък за Бъдни вечер - ръчно плетено одеяло- 20 ноември 2017 г.

Подарък за Бъдни вечер!

Бъдни вечер. Софрата с боб, сърми, ошав, питката с паричката, Бъдника е подредена. Свещта е запалена и всички около масата шептят забравената молитва "Отче наш". За миг забравяме делничните задачи, делничните тревоги. Обръщаме се към Отеца да изпросим милост, закрила, здраве и благополучие за нас, за семействата ни, за близките ни! Децата чакат и тръпнат да видят в кого ще се падне паричката...
А на дивана грее одеялото на баба "Бъдни вечер". В него са вплетени молитвите, пожеланията, наричанията на баба за здраве, любов, благоденствие, успехи, радост и щастие за семейството! Все простички и истински неща, без които животът би бил празен!
Ръчно плетено одеяло от 35 различни бабини квадрати, на специална промоционална Коледна цена.

Мнения (0)
Луксозен подарък за The Miss Universe Organization- 20 ноември 2017 г.

Луксозен корпоративен подарък!

Наш клиент и приятел на електронния магазин за луксозни подаръци и сувенири giftsbg.net  подари на The Miss Universe Organization репликата от Панагюрското съкровище!

Мнения (0)
Подарък за любима жена- 17 ноември 2017 г.

Подарък за любима жена   

Да избереш подарък на любима жена си е предизвикателство!Особено когато дамата е стилна, елегантна, успяла! Ето какво избра един млад бизнесмен за своята любима жена, която е дипломат! Ръчно изработен шал от копринен жоржет с бродерия на българска шевица!

Красиво, нали?

Мнения (0)
Рекламни подаръци на фирми! - 01 ноември 2017 г.

Когато една уважаваща себе си фирма прави рекламната си стратегия, тя с голяма прецизност избира рекламните си сувенири. Защото те са лицето на фирмата. Фирмите с мисия избират своите ракламни сувенири, поръчват дребни ръчно изработени от български майстори сувенири, реплики на български съкровища и произведения на изкуството. Техният избор показва не само стила и мисията на фирмата, техният изобор е показател за съпричастност с вечните аксиоми - България, традиция, бъдеще!


Апропо, тези книгоразделители са поръчани за рекламни сувенири от голяма Швейцарска фирма със седалище в България!
Както се казва, да се учим от класиците.....И Вие можете да си поръчате ръчно изработен книгоразделител с елементи от автентична българска шевица от електронния магазин за луксозни подаръци и сувенири http://www.giftsbg.net

Мнения (0)
Подаръци за 50 годишен юбилей- 09 октомври 2017 г.

Никога няма да престана да се радвам като дете на шоколадче, когато получавам такива писма от наши клиенти.....

Здравейте,

Да, кораловото дърво беше супер и тя много се зардва, най-вече защото е и под формата на бонзай.

А за розата....ах думи нямам, тя просто онемя, разплака се от радост, монго специален момент и завършек на деня беше. Разкошна е и когато вече спадна вълнението и разбра, че е естествна и позлатена, сълзите рукнаха на ново :) 

Още веднъж много благодаря за цялото внимание, отношение, препоръки, съдействие и отделено време, наистина сте прекрасни, спазихте си обещаните срокове, изненадата беше пълна и тотално неочаквана!!! Благодаря, че ми помогнахте да направя празника и още по-специален, а на живо предлаганите от вас неща са просто уникални, снимките бледнеят :) 
Хубав ден ви желая, поздрави, прегрътки и до нови срещи :) 
Мнения (0)
Плетено одеяло, подарък за дете- 21 септември 2017 г.

Историята с това одеяло е шарена и приказна, като самото одеяло. Заради електронния магазин, често пуска постове във Фейсбук. Освен това, повече от 15 години работя с японци. Една българка, която е омъжена за японец, следеше постовете ми във Фейсбук и ги харесала. После хареса и мен. После хареса и името ми....От пост на пост - станахме приятели и един ден ме попита за значението и историята на моето име. Разказах й това, което зная от мама. Дамата беше бременна и ме попита, дали съм съгласна да кръсти момиченцето си с моето име Елиета. Какво да кажа - бях супер щастлива! Имах си една малка прекрасна кръщелничка! Една Елиета, която живее в Япония! Почти като моя внучка! И тъй като бях изплела одеяло с над 35 цвята за моята внучка, реших да изплета и едно одеяло за японската ми кръщелничка. Нейното одеяло стана готово на Еньов ден, беше с оранжев фон и носеше магията на изгряващото слънце.....такива ми ти работи...

Мнения (0)
Когато луксът се споделя- 14 септември 2017 г.

Много е зареждащо, когато хубави хора създават хубави мероприятия и хубави клиенти оценяват хубавите подаръци!

Беше спонтанно, когато управителят на "Попови корп" ЕООД - Петър Попов започна разговори с мениджъра на луксозния хотел в Елените  Зорница сенс СПА". Разговорите продължиха с договор за съвместна дейност, после се подредиха луксозните изделия на електронния магазин за подаръци и сувенири в луксозните витрини на хотел "Зорница сенс СПА".

После...после беше вдъхновяващо да се радваме, как туристите от цял свят се възхищават на българските ювелирни изделия, купуват ги и с радост пренасят част от класата и лукса на България в своите домове!

Мнения (0)
Рогозенското съкровище- 13 септември 2017 г.

Определят Рогозенското съкровище като находката на 20 век за България, по отношение на тракийската култура и бит.Съкровището поразява с изяществото на формите, ювелирната изработка и богатството на украсата. В изработката и сцените на украсата се откриват различни стилове, а сцените от украсата са взаимствани от различни митологични сюжети. 

Съкровището е открито в една зеленчукова градина в с. Рогозен. Собственикът  разорава градината си и така е открита първата част от съкровището, която се състои от 65 съда. Втората част от 100 съда е открита от археолозите от гр. Враца. Рогозенското съкровище съдържа предимно сребърни съдове, някои от тях с позлата, с общо тегло около 20 кг, или 0,8 таланта сребро. Стойността му като метал  е равна на месечната заплата на около 70 гръцки наемници в началото на IV в. пр.н.е. според сведенията на Ксенофонт в „Анабазис”. Особено ценна е стойността като колекция от изящно изработени сребърни съдове, които могат да бъдат само царско притежание; неслучайно през същата епоха на IV в., към която се отнася основното съдържание на находката, подобни съдове се откриват не в некрополите на гръцките полиси, а почти винаги в находки, които в Тракия и Македония са определени като царски. Съществува и предположение, че Рогозенското съкровище може да е храмово. 

Използвани материали от "Археологически данни за датиране на Рогозенското съкровище Проблеми и становища" Маргарита Тачева

Красотата на Рогозенското съкровище вдъхновява много български майстори при изработката на художествени реплики на съдовете от Рогозен и при създаване на нови авторски колекции на ювелирни съдове, които напълна се вписват в съвременния бит и култура и придават лукс и сдължаан блясък във всеки интериор.

Мнения (0)
Фотосесия на морето- 11 септември 2017 г.

Фотосесия на предмети на изкуството и луксозни подаръци на морето  

Нашият електронен магазин за луксозни подаръци и сувенири http://giftsbg.net има подписан договор за сътрудничество с петзвездния луксозен хотелZornitza Sands SPA. Миналата седмица пътувахме до Елените. Мениджърът на хотела беше заета със срещи и трябваше да я почакаме - да починем, да се изкъпем в морето, да се топнем в басейните, да изпием по един коктейл, да посетим СПА центъра...

 

Да, да, ама не.....Сърце не трае....обстановката е страхотна, в багажника на колата има естествено мостри и...веднага беше взете решение, свободното време да се оползотвори във .... фотосесия на луксозните, ръчно изработени подаръци в съответната луксозна обстановка!

Започнахме с Английския двор...

  

Дървената пластика, бродирания албум с Родопската шевица и рисуваната керамика точно се вписаха в атмосферата на Английския двор.....

После се качих в нашата стая в хотела. Гледката беше зашеметяваща. Знаех си, че всички наши луксозни подаръци просто са създадени зада бъдат снимани с този морски пейзаж.

Нашите ръчно изработени подаръци напълно се вписваха в атмосферата на хотела. И не зависимо, че не бяхме взели професионална техника, че не бяхме повикали професионални фотографи, мисля че успяхме да хванем най-важното - пълния синхрон между луксът на обстановката и артистичния дух на творбите.

  

Резултътът от комбинацията беше "Стил и класа". Това, което предлага нашият електронен магазин за луксозни подаръци и сувенири ttp://giftsbg.net.

 

Мнения (0)
Луксът, начин на живот!- 04 септември 2017 г.

Договор за съвместна дейност между "Попови корп" ЕООД, собственик на електронния магазин за луксозни подаръци и сувенири http://giftsbg.net и Луксозния 5 звезден хотел "Зорница сандс СПА" http://zornitzasands.com/

Луксът, като начин живот, като стил на поведение, като отношение, е възпитание! Възпитание, което се получава първите седем години в семейството, в дома, на местата, които посещаваме с децата си, от хората с които общуваме. Луксът може да се купи с пари, но стилът се възпитава и наследява.

Стилът не се получава с пластични операции, нито с екстеншъни, той не се афишира. Стилът съществува и впечатлява! 

Стилът, луксът, традицията, културата, истарията на България - това са опорните точки на нашата фирма "Попови корп" ЕООД и на нашия електронен магазин залуксозни подаръци и сувенири -

http://giftsbg.net

.

Това са критериите, по които избираме нашите партньори, с които да работим. А нашата работа е нашата мисия! И затова я вършим блестящо и много се забавляваме, докато работим!


С голямо удоволствие искам да ви представя младия, амбициозен и супер професионален екип на луксозния хотел в Елените.

"Зорница сандс СПА" http://zornitzasands.com/

Красиви, умни, креативни млади хора, които решават в движение всички дребнички и гаднички неща, които могат да ни отровят почивката в един лъскав хотел.

Почивката, а за нас работата в такъв хотел е удоволствие, което трябва да се сподели...

Очаквайте втора част на фотосесията - Реплики на античните съкровища, модели и фотографи....

Мнения (0)